Hartelijk welkom op onze website

Door het openen van dit artikel geef je aan zeer belangstellend te zijn in het reilen en zeilen van onze onderneming Oudman Schoenen, ja zelfs geinteresseerd in het overnemen van ons bedrijf.

Naar wie zijn wij op zoek?

EIGEN BAAS

In de eerste plaats naar iemand die eigen baas wil zijn. Zelf de lijnen wil uitzetten. Iemand met doorzettingsvermogen. Die als het een keer tegenzit, gewoon doorgaat. Denk aan banken-, internet- en coronacrisis. En misschien op een creative manier zijn doel toch bereikt.

PASVORM

Ons bedrijf heeft een naam opgebouwd als winkel waar schoenen worden verkocht die passen in lengte en breedte. Daarvoor hebben wij meer dan 10 verschillende breedtematen in voorraad, in dames, heren en wandelschoenen.

Wij vragen onze klanten niet:  “welke maat heeft u”, maar “neemt u plaats, dan meten we eerst uw beide voeten”. Zo kom je er achter dat er veel verschillende voeten bestaan. Van extra smal tot extra breed. Tijdens het meten wordt er ook gesproken over voetproblemen, zodat we daarmee rekening kunnen houden bij het zoeken van de juiste schoen. Al onze schoenen hebben een uitneembaar voetbed, geschikt voor eigen correctiezolen. Onze keus voor pasvorm, wijdtematen en geschiktheid voor voetproblemen maakt dat onze schoenen in een wat hogere prijsklasse vallen.

DOELGROEP

Tegelijkertijd wordt daarmee ook de doelgroep bepaald: ‘van de oudere jongere tot en met de jongere oudere’. Dat is de doelgroep waarvoor je inkoopt en die het meest actief is en de hoogste eisen stelt aan de schoenen. Ook de senioren hebben tegenwoordig dezelfde smaak als de "oudere jongeren". De inkoop voor onze doelgroep wordt nu ook door de senioren grif afgenomen. De wereld van opa en oma is geen afzonderlijke groep meer.

VASTE KLANTEN

Onze eigen voor- en najaarsfolder gaat naar 6ooo vaste klanten, actuele klanten die de laatste 6 jaar schoenen hebben gekocht.

MODE

De collectie van Oudman Schoenen bestaat vooral uit sneaker-achtige, sportieve schoenen, soms met een chique accent.

Er heeft de afgelopen 10 jaar een aardverschuiving in de mode plaatsgevonden. Niet alleen in de schoenen maar ook in de kleding. Klassiek gekleed is ‘uit’. Hakken zijn ‘uit’. Dit geldt niet voor een nog kleine groep klanten, voornamelijk ouderen. Wij zien deze groep ieder jaar kleiner worden.

Toch willen ontwerpers en een aantal fabrikanten heel graag terug naar deze voorbije tijd. Ieder seizoen komen ze weer met een nieuwe collectie ‘hakken’. Helaas voor deze mensen zijn de verkoopcijfers steeds teleurstellend. Dit is dan ook de reden dat Oudman Schoenen definitief heeft gekozen voor sportief, casual. Schoenen om lekker op te lopen.

Voldoe je aan het bovenomschreven profiel en wil je meer weten, neem dan contact met ons op. We kunnen dan eerst kennis maken, en vervolgens bespreken of we een stap-voor-stap traject ingaan.

We zijn bereikbaar via een van de volgende mogelijkheden.

- stuur een open sollicitatie of motivatiebrief met persoonlijke informatie naar

Dhr. G. Oudman / verlengde Hereweg 34 / 9722 AD Groningen

- Stuur een e-mail met evt. een bijlage naar

Je kunt ook per e-mail een afspraak maken voor een bezoek/kennismaking  in de winkel.